Ingrediënten
- 3 uien
2 tomaten
350 g gehakt
1 1/2 paprika
eventueel, olijven of champignons
Werkwijze
Stap1
Doe 350 g bloem in een beslagkom en voeg daarbij:
1 eetlepel suiker,
2 eetlepels zout,
1 glas warme melk,
1/2 blokje gist,
1 eetlepel boter,
en maak het af met water tot een soepel deeg.
Laat het deeg ongeveer 20 minuten reizen.
Deel het deeg door 4 stukken en rol het uit.
Besmeer het deeg met een klein beetje olie,
en smeer wat tomaten puree op het deeg.
Daarna doet u er wat gehakt op het uitgestreken deeg.
Doe de gesneden stukken groenten op het deeg.
Eventueel kunt u er wat geraspte kaas of cheddarkaas op strooien.
Tot slot doet u de pizza in de oven op 175 graden voor 20 minuten tot de pizza goudbruin is.
En smullen maar!!