Ingrediënten
- 1 kilo gekookte aardappels in blokjes
bosje lente uitjes fijngesnipperd
1 eetlepel fijngehakte peterselie
5 zoetzure augurkjes in plakjes
1-2 theelepeltjes gedroogde chilipeper (van die schilffertjes)
150 gram koude doperwtjes
1-2 eetlepels olie (mag ook olijfolie zijn)
2-4 eetlepels vocht van de augurken
zout en peper
Werkwijze
Stap1
meng alle ingredi�nten door elkaar
meng olie met het augurkenvocht
schep dit naar smaak door het aardappelmengsel
en breng op smaak met zout en peper
zet de salade in de koelkast om goed koud te worden dan is hij het lekkerst
eet smakelijk
de doperwtjes die ik heb gebruikt waren diepvries doperwten (die moet je dus eerst wel even koken) maar deze zijn wat groter dan die uit een blik en eigenlijk ook wel lekkerder van smaak
lekker met geroosterd brood