Ingrediënten
- 500 gr pinda's
honing naar gevoel,ongeveer halve pot
2eetlp caramel van bebogeen
halve pak gemalen biscuit
decoratiepillen
2 repen witte chocoladevan 100gr of melkchocolade,wat je zelf wilt
kleine bonbonvormpjes
Werkwijze
Stap1
maal de pinda's en de biscuit's fijn en doehet in een kom. dan de caramel erbij.de honing beetje bij beetje toevoegen tot je een plakkerige mengsel hebt dat je kan vormen tot een balletje.
vorm er kleine balletjes van en zet ze in een vormpje.
zo werk je ze allemaal af .
smelt de chocolade en schep een eetlp van de chocolade over de bonbon.decoreren met zo'n decoratiepil en laten opstijven in de koelkast.
makkelijk en vooral lekker
ik heb me laten inspireren door kp,heb er alleen een iets andere draai aan gegeven.
je kan bv ook amandelen of andere noten voor gebruiken.laat je fantasie de vrije loop gaan