Perziksterren
2006-07-26- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- 6 plakjes bladerdeeg
1 blik perzikhelften
1 eidooier
1 el melk
Poedersuiker of abrikozenjam
Werkwijze
Stap1
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en leg een perzikhelft in het midden. Snijd vanaf de punten tot de rand van de perzik in.
Vouw dan om en om 4 punten naar het midden (zie foto) zodat je een soort molentjes krijgt.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Klop de eidooier met de melk los en bestrijk de sterren hiermee. Bak ze in de oven voor ongeveer 15 minuten gaar en bestrooi ze met poedersuiker of bestrijk met abrikozenjam.
Gemiddelde waardering
(4.4 / 5)
17 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door sami aan 26-07-2006
jij ben echt een kok man top.
Geplaatst door Djazair_girl aan 02-08-2006
Ook leuk om dit kids te laten doen in de vakantie. Mijn dochter gaat het morgen maken. Thanxs!!
Geplaatst door Mvr.Tajina aan 14-10-2006
hmmm… dese is egt lekker !!!
Ga zOw dOor meid
Jij bent echt Onze kOokqueen 😛
x.
Geplaatst door Nana21 aan 23-10-2006
Tbarkelah 3leek! Jij bent echt een toppertje… dit ga ik morgen proberen! InshAllah