Perzikcake recept ook voor frambozen of abrikozencake

2013-11-18
  • Porties : 8
  • Bereidingstijd : 10m
  • Kooktijd : 35m
  • Klaar in : 45m
Beoordeel dit recept:

Deze perzikcake is best gemakkelijk om te maken. Kun je geen perziken meer vinden of houd je er simpelweg niet zo van? Deze taart is ook heerlijk met frambozen, abrikozen of appel.

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 180 gr suiker
  • 1 tl vanille aroma
  • 250 gr perzikyoghurt met stukjes
  • 180 ml olie
  • zelfrijzende bloem tot je een half vloeibaar beslag hebt
  • perziken
  • 2 el honing
  • amandelschilfers

Werkwijze

Stap1

Alles goed mengen met een garde. Daarna doe je het beslag in een ingevette bakvorm. Snijd een paar perziken in schijfjes en gooi deze op het beslag. Daarop 2 eetlepels honing goed verspreiden over de perziken en daarop amandelschilfers. Bakken op 180 graden gedurende 35 min.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse kefta tajine met gehaktballetjes, tomatensaus en olijven, geserveerd in een traditionele tajine.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven

  • Marokkaanse Kip Tajine met ingemaakte citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.