Een flanachtige Perzikcake met amandelen en perziken uit blik. Dit recept heb ik ooit eens gehad van Ceuta en heb het aangepast.
Ingrediënten
- - 4 eieren
- - 150 gr suiker
- - 150 ml olie
- - 2 zakjes vanillesuiker
- - 200 gr perzikyoghurt
- - perziken uit blik
- - zelfrijzende bloem
- - amandelen
Werkwijze
Stap1
Klop de eieren samen met de suiker, vanillesuiker en yoghurt op. Hou hier een glas van opzij.
Doe nu de olie erbij en klop goed op. Daarna de zelfrijzende bloem.
Stap2
Laat de perziken goed uitlekken en dep ze droog.
Giet het beslag in een ingevette bakvorm en leg de halve perzikken op het beslag. Strooi er nu de amandelen op.
160 graden gedurende 45 min. Na die 45 min giet je het glas dat je apart hebt gehouden erop. Laat nog 15 min verderbakken.
Deze cake is een beetje flanachtig.
Recept heb ik ooit eens gehad van Ceuta en heb het aangepast.