Perencake met speculaaskruiden

2015-12-25
Beoordeel dit recept:

Heerlijke Perencake met speculaaskruiden

Ingrediënten

  • Je hebt een glas nodig waar 200 ml in gaat
  • 1 1/2 glas suiker
  • 4 eieren
  • 1 vaniliiesuiker
  • 1 glas melk
  • 1 glas olie
  • 1 bakpoeder
  • 2 glazen meel
  • 2 peren
  • Speculaaskruiden
  • Beetje kaneel en suiker samen gemengd
  • Geschaafde amandelen.
  • Suikersiroop om erna boven te gieten

Werkwijze

Stap1

Suiker ,vanilliesuiker en eieren goed samen mixen. Dan doe er de olie, melk bij weer goed mixen. Dan de meel en bakpoeder. Het geheel goed mixen zeker zo een 6 minuten.

Stap2

Dan de bakvorm (van 28 cm doorsnee) deze goed invetten en met meel bepoederen. Giet het beslag erin. Dan de geschilde schijfjes peer om het beslag leggen. Strooi er speculaaskruiden, kaneel en suiker bovenop.

Stap3

Bak de cake op 150 graden gaar in ongeveer 50 minuten. Ongeveer op de helft van de tijd. Doe je er wat amandelschaafjes op strooien.

Als de cake gaar is direct wat suikersiroop opschenken.

Deel dit recept met anderen

Ik ben Amal oftewel OumYassine zoals..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.