Perencake

2005-11-16
  • Porties : 12
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 175 gram zachte boter
    175 gram bruine basterdsuiker
    3 losgeklopte eieren
    150 gram zelfrijzend bakmeel
    15 gram cacao
    2 eetlepels melk
    2 peren
    een springvorm van 23 cm.
    poedersuiker

Werkwijze

Stap1

  • Oven voorverwarmen op 180 graden
  • Peren in dunne schijfjes snijden
  • boter met suiker met een elektirsche mixer romig mixen.
  • eieren beetje bij beetje toevoegen, elke keer wel voor zorgen dat het ei is opgenomen door de boter.
  • meel +cacao zeven en door de boter heen mengen.
  • 2 eetlepels koude melk toevoegen.

  • In een springvorm scheppen, glad maken, schijfjes op het deeg rangschikken en in de oven voor ongeveer 50 minuten.
  • met poedersuiker bestrooien.

Sihamkleuter heeft de foto met poedersuiker niet aan mij doorgestuurd, met poedersuiker is hij mooier.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Nacira aan 16-11-2005

    HMMM ZIET ER LEKKER UIT TRUTTEBEL!

  2. Geplaatst door ellouisa aan 16-11-2005

    ziet er lekker uit hoor!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.