Ingrediënten
- - 1 zak gekleurde gekrulde pasta
- 1/2 groene paprika
- 1/2 rode paprika
- 1 blik mais
- 1 blik artisjok
- 1 potje gesneden zwarte olijven
- feta kaas
- 2 lenteuitjes
Dressing:
- 1/2 potje groene pesto
- 2 eetlepels mosterd
- zout naar smaak
- snufje knoflookpoeder
- snufje peper
- scheutje olie en azijn.
Werkwijze
Stap1
Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.
Snijd de artisjok en de lente uitjes.
Voeg de rest van de ingrediënten toe.
Dressing:
- 1/2 potje groene pesto
- 2 eetlepels mosterd
- zout naar smaak
- snufje knoflookpoeder
- snufje peper
-scheutje olie en azijn.
Roer de dressing door de pasta salade en doe in een bord.
Voor de versiering kun je je fantasie z'n gang laten gaan!!