Ingrediënten
- 300 gr gehakt
1 ui
1 teentje knoflook
1 pak diepvriesspinazie a la creme
1 bakje champignons
Zout en peper
1 pakje/pot tomatensaus
1 rode paprika
Pasta naar keuze (300 gr)
Gehaktkruiden
Paprikapoeder
Mespuntje saffraan
Mespuntje sambal
Geraspte kaas
Werkwijze
Stap1
Kook de macaroni gaar met wat zout. Snipper de ui en de knoflook en fruit die even aan in een koekenpan. Kruid het gehakt met gehaktkruiden en bak het mee met de ui en knoflook. De paprika in stukjes snijden en ook de champignons. Ook even meebakken tot het wat geslonken is. Dan de tomatensaus erbij (en eventueel wat water of bouillon). Goed doorwarmen. De spinazie opwarmen in een pannetje.
Neem een ovenschaal en vet die in met wat olie. Begin met een laagje tomatensaus, dan een laagje macaroni, dan een laagje spinazie enz. Eindig met een laagje saus en strooi daar geraspte kaas overheen. Zet in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is.
Eet smakelijk!!