Pasta-ovenschotel met gehakt en spinazie

2006-01-31
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 300 gr gehakt
    1 ui
    1 teentje knoflook
    1 pak diepvriesspinazie a la creme
    1 bakje champignons
    Zout en peper
    1 pakje/pot tomatensaus
    1 rode paprika
    Pasta naar keuze (300 gr)
    Gehaktkruiden
    Paprikapoeder
    Mespuntje saffraan
    Mespuntje sambal
    Geraspte kaas

Werkwijze

Stap1


Kook de macaroni gaar met wat zout. Snipper de ui en de knoflook en fruit die even aan in een koekenpan. Kruid het gehakt met gehaktkruiden en bak het mee met de ui en knoflook. De paprika in stukjes snijden en ook de champignons. Ook even meebakken tot het wat geslonken is. Dan de tomatensaus erbij (en eventueel wat water of bouillon). Goed doorwarmen. De spinazie opwarmen in een pannetje.
Neem een ovenschaal en vet die in met wat olie. Begin met een laagje tomatensaus, dan een laagje macaroni, dan een laagje spinazie enz. Eindig met een laagje saus en strooi daar geraspte kaas overheen. Zet in een oven van 200 graden tot de kaas gesmolten is.

Eet smakelijk!!

Deel dit recept met anderen

Ik ben Ellouisa, 31 jaar jong..

Meer van deze
Chef-kok »
Gemiddelde waardering

(4.7 / 5)

4.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door shma1 aan 07-03-2009

    hoi hoi ik wil het strax maken maar kabn het ook met verse spinazie?

  2. Geplaatst door oemabubakr aan 24-04-2009

    Ik heb het vandaag gemaakt….ben benieuwd hoe het strakjes zal smaken…het ziet er in elk geval lekker uit…baaraka ALLAHOE fieki voor het recept!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.