Pasta met vis

2008-10-11
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pond pasta (macaroni, fusilli, spaghetti of tagliatelle)
    2 stukken zalm in blokjes gesneden(vers of uit de diepvries)
    150 gram roze kleine garnalen
    1 bakje champignons in plakjes
    3 lente uitjes fijngesnipperd
    2 eetlepels fijngehakte peterselie
    flesje kookroom 250 ml (bijvoorbeeld van bleu band)
    zout en zwarte peper

Werkwijze

Stap1

kook de pasta met wat zout en een scheutje (olijf)olie

doe een beetje boter in een koekenpan

en bak hier in de champignons en de zalm voor 5 minuten

doe hierna de lente ui en de garnalen erbij en bestrooi met peper en zout en bak dit al omscheppend nog vijf minuten

als de pasta gaar is afgieten en met de deksel erop nog even in de pan laten staan

voeg nu de kookroom en de peterselie toe aan de vis en laat dit even in koken tot een saus eventueel nog wat zout en peper toevoegen

schep pasta op een bord en schep wat van de vis-champignonsroomsaus er boven op

eet smakelijk

voor wie niet van vis houd kan de zalm en de garnalen vervangen door kipfilet in reepjes

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door charmoula aan 25-11-2009

    klinkt smakelijk maar wat is kookroom eigenlijk??

  2. Geplaatst door martine aan 05-12-2009

    room waar je mee kunt koken je hebt het van bleuband dat heet linesse (die is niet zo vet) maar je hebt het ook van campina en AH eigen merk alle supermarkten verkopen het, je kunt er dus gewoon om vragen in de winkel

  3. Geplaatst door charmoula aan 09-02-2010

    oke dankjewel, ik heb het al gemaakt maar dan zonder room, was echt verassend lekker smullen…..

  4. Geplaatst door martine aan 17-04-2010

    oke blij dat het heeft gesmaakt
    ik ga het ook is zonder de room proberen (schilt weer wat vet hahahah)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.