Ingrediënten
- 200 gr volkoren spaghetti
4 eieren
5 el olijfolie
2 fijngesneden uien
3 teentjes knoflook (in kleine stukjes)
6 el slagroom
100 gr geraspte harde geitenkaas
1 tl Italiaanse kruiden
500 gr gemengde paddestoelen
1 tl chilipoeder
zout
peper
Werkwijze
Stap1
- Spaghetti koken volgens de gebruiksaanwijzing.
- 3 el olijfolie in een grote koekenpan doen en daarin de ui en de knoflook glazig fruiten.
- Paddestoelen in stukjes snijden en erbij doen en meekoken voor 5 min.
- Zout, peper, chilipoeder en Italiaanse kruiden toevoegen.
- Spaghetti en het paddestoelmengsel door elkaar mengen in een grote kom.
- 2 el olijfolie verhitten en het spaghetti/paddestoelmengsel in de pan doen.
- De eieren loskloppen en de slagroom, geitenkaas, zout en peper toevoegen.
- Schenk dit over het spaghetti/paddestoelmengsel.
- Zet dit 10 min. op matig vuur en doe de deksel erop.
- Kijk of de bovenkant droog is en keer dan het mengsel met behulp van een bord.
- Ook de andere kant nog 3 min. verhitten.
Lekker met een salade.