Paprikasaus

2006-06-23
  • Porties : 10
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 3 rode paprika's
    2 potjes demi-Crème fraîche
    peper en zout
    worcestersaus
    6 tomaten
    volle eetlepel verse fijngehakte dille

Werkwijze

Stap1

De schoongemaakte rauwe paprika's in een keukenmachine volledig pureren. Creme fraiche erdoor en nog even de keukenmachine aan om te mengen. Alle kruiden erdoor roeren.

De tomaten in kleine blokjes snijden en door het mengsel roeren.

Klaar!

Deze koude saus smaakt heerlijk over allerlei soorten witte vis, zoals pangasius, panga, maar ook over garnalen of zalm.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Roomsaus - Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

    Roomsaus – Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

  • Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

    Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Gembersaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Magosalsa

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Koriander pesto

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.