Paprikasaus
2006-06-23- Vaardigheidsniveau: Normaal
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 10
Ingrediënten
- 3 rode paprika's
2 potjes demi-Crème fraîche
peper en zout
worcestersaus
6 tomaten
volle eetlepel verse fijngehakte dille
Werkwijze
Stap1
De schoongemaakte rauwe paprika's in een keukenmachine volledig pureren. Creme fraiche erdoor en nog even de keukenmachine aan om te mengen. Alle kruiden erdoor roeren.
De tomaten in kleine blokjes snijden en door het mengsel roeren.
Klaar!
Deze koude saus smaakt heerlijk over allerlei soorten witte vis, zoals pangasius, panga, maar ook over garnalen of zalm.
Gemiddelde waardering
(4 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend