Ingrediënten
- Pangasiusfilet, een mager visje of Tilapiafilet maar die zijn iets duurder
Gehakte tomaatblokjes
Gehakte paprikablokjes
Gehakte uiblokjes
Kippenbouillonblokje
Olijfolie
Knoflook
Voor de salade:
Aardappelschijfjes, zelf schillen of kant en klaar gekruid
Rucola
fetakaas
Tomaatblokjes
Dressing gemaakt van:
- balsamicoazijn,
- olijfolie,
- citroensap,
- dille,
- peper,
- zout
- honing
- en een beetje water erdoor.
Werkwijze
Stap1
Doe 2 eetlepels olijfolie en een stoompan met een diepe bodem en hoge rand waar ook een deksel bij zit. Voeg hier de tomaat, paprika, ui en knoflook aan toe. Verkruimel het kippenboullionblokje erover en laat dit 10 min warm worden.
Kruid het visje met wat zout, niet te veel en een beetje kerrie. Voeg de vis aan het mengsel toe en laat dit stoven met deksel ongveer 20 minuten op een laag vuurtje.
Bak de aardappelschijfjes in een koekenpan. Snijd wat tomaatblokjes en de fetakaas in blokjes. Als de aardappel gebakken is kan het in een schaal, voeg hier de rucola aan toe en de tomaat/feta met als laatste de dressing.
Erg lekker!