Pancakes

2013-03-25
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 500 gr bloem (absoluut geen zelfrijzend bakmeel)
    - 1 eetlepel suiker
    - 2 theelepels bakpoeder
    - snufje zout
    - 1 geklopt ei
    - 600 ml melk
    - 2 eetlepels olie

Werkwijze

Stap1

Dit alles samen mengen, eerst de droge ingr en daarna het ei en de olie en als laatste de melk. 15 min laten rusten en bakken in een hete ingevette pannenkoekenpan.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

  • Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade

    Maanzaadbroodjes met abrikozengelei en chocolade Recept

  • Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

    Mille-feuille met bladerdeeg en banketbakkersroom Recept

  • Clafoutis van peren en frambozen

    Clafoutis van peren en frambozen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.