Ingrediënten
- kipfilet
een rode een groene paprika
een uitje
sperzie bonen eenkopje
een kom vol met ( dopertjes diepvriez) en maiskorrels
garnalen mosselen (bij dirk diepvriez in bakjes)
calamares(bij dirk kan en klaar voor frituren).
peterselie koriander zout peper paprikapoeder saffraan
tomatenpuree sambal ( knorr voor vis bij marokkaanse slager te kop)
Werkwijze
Stap1
kip in blokjes snijden, olie in pan doen kip gar bakken ui snijden erbij doen, ook paprikaas snijden en erbij doen ook de sperziebonen.erbij op lage voor koken een beker water erbij, als het zachtjes kookt dan doprten erbij doen, dan mosselen en garnallen eerst wassen dan er bij doenin de pan dan alle kruiden erbij doen goed laten koken dan maiskkorels erbij dan als laatst een blikje tomaten puree. dan ben je klaar,
rijst stoven of je eigen manier berijden als rijst gekookt is dan een envelopje saffraan redoor roeren.
voor dat je het opdient olie in pannetje warmen (heet)dan de calamares frituuren
.groete door rijst mengen dan clamares op rand van bord versieren en op het midden van rijst ook een paar leggen.
en opdienen met citroen schijfjes
echt heel lekker ideaal voor bezoek .