Ingrediënten
- 1 kipfilet in blokjes
1 prei in ringetjes gesneden
1 bakjes champignons
1 rode ui in halve ringen
aardappelpuree van maggie waar je alleen water aan toe moet voegen
gedroogde peterselie
kerriepoeder
zout
peper
gesraspte kaas
Werkwijze
Stap1
Bestrooi de kipfilet met kerrie, zout en peper. Bak deze kort aan voeg de groenten erbij en maak op smaak met peterselie, kerrie zout en peper en laat nog 10 minuten bakken. Zorg dat het vocht wat van de groenten afkomt weg gekookt is.
Maak de aardappel puree zoals op het pak. Doe hier wat peper en peterselie door. Doe onder in een ovenschaal het kip-groenten mengsel en doe hier de aardappelpuree op. Glad maken met de achterkant van een lepel.
Bestrooi met de geraspte kaas, wie dit niet lekker vind kan ook paneermeel gebruiken voor een krokant korstje, nu een minuut of 15 in de oven en klaar.
Eet smakelijk
kan ook met gehakt of vegatarisch product