chocoladecake overgoten met chocoladesaus
Ingrediënten
- 4 eieren
2 waterglazen suiker
1 waterglas melk
2 waterglazen bloem
1 waterglas zonnebloemolie
1 pakje bakpoeder
1 pakje vanillesuiker
4 eetlepels cacao
Werkwijze
Stap1
Klop de eieren, suiker, melk en olie tot een glad beslag. Vervolgens voeg je hieraan de bakpoeder, vanillesuiker en cacao toe.
Vul een waterglas met dit mengsel en zet dit apart. Vervolgens voeg je de bloem toe aan het overgebleven beslag en dan nog even goed kloppen. Doe dit beslag in een ovenschaal en zet dit tussen 30-40 minuten in een voorverwarmde oven (170°).
Check na 30-40 minuten met een satéstokje of de cake al gaar is. Wanneer de cake klaar is haal je deze uit de oven en giet je de inhoud van het glas die je apart had gehouden hier overheen. Voor de versiering kun je er kokos op strooien.
Eetsmakelijk