Nasiballen
2010-08-22- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- *2 eieren
*250 gram rijst
*paneermeel
*1 nasizakje
Werkwijze
Stap1
Kook de rijst. Als het klaar is verwijder je het water en laat je het 5 minuten afkoelen.
Doe de rijst in een bak en voeg de nasizakje en eieren erbij.
Meng alles GOED door elkaar.
Vervolgens maak je balletjes en doe je het in paneermeel.
Daarna kan je het gaan frituren in een wok met olie.
Let op! Ze zijn heel snel gaar
Gemiddelde waardering
(3.9 / 5)
11 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door gerda aan 22-08-2010
nasizakje wat is dat?
die paneermeel blijft zo toch niet plakken.volgens mij heb je de helft niet opgeschreven.
Geplaatst door martine aan 22-08-2010
klinkt wel heel erg makkelijk
Geplaatst door T@m aan 24-08-2010
ik denk dat als je de eieren erbij doet de balletjes wat vochtig zijn en je ze zo door de paneermeel kan rollen?
Geplaatst door gerda aan 24-08-2010
de nasiballen van sihamkleuter op deze site is een beter en volledig recept
Geplaatst door senaturan aan 22-10-2010
je hebt van die zakjes van merk inproba, die gebruik ik, nog lekkerder met gehakt, knoflook en ketjap. En het plakt dan inderdaad, maar voor de stevigheid, balletje eerst door paneermeel, dan door geklopte ei, en nogmaal door de paneermeel.