Nasi met snijbonen

2013-12-26
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 2 eieren
    - 2 kleine of 1 grote ui
    - snijbonen (voorgesneden of zelf met kaasschaaf snijden)
    - zakje Conimex nasi of bamikruiden
    - laos kruiden
    - knoflook
    - kipfilet
    - rijst

Werkwijze

Stap1

Kook de rijst. Bak als eerst de uien en knoflook met een beetje laoskruiden een beetje aan, als bijna gaar is dan de (zeer) klein gesneden kipfilet erbij doen en vervolgens het zakje nasi/ of bahmikruiden erbij. Als laatst doe je de snijbonen erbij.

Als alles bijna gaar is schuif je in de pan jet groente en kipmengel opzij, doe 2 eieren in de pan en blijf roeren totdat deze gaar is. Vervolgens meng je alles door elkaar, en als laatst voeg je de gekookte rijst erbij. Serveer met kroepoek, zilveruitjes en kleine augurkjes. Bismillah!!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.3 / 5)

3.3 5 7
Beoordeel dit recept

7 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.