Ingrediënten
- 250 ml slagroom
2 kleine pakjes MonChou( kaas)
basterdsuiker
vanillesuiker
ik heb bij de alberhein kant en klare cake bodems gekocht, ( 3 voor 1,50)
1 blikje kersen vlaai vulling
Werkwijze
Stap1
Klop de 250 ml slagroom stijf met 3 eetlepels bastard suiker.
Doe in een aparte kom de MonChou en prak dit met een vork met een beetje vanille suiker. ( ik gebruik zelf veel suiker omdat ik van zoet hou, maar proef af en toe de slagroom of er meer suiker bij moet)
Voeg daarna als de slagroom stijf is de MonChou toe, klop dit nog even door.
Leg de eerste laag kant en klare bodem op een bord en smeer hier de slagroom/MonChou mengsel op, doe dan weer een laag en dan leg je weer een bodem op de slagroom/MonChou gedeelte. daarna heb ik weer een laag gebruikt en als afwerking heb ik de vlaaivulling kersen gebruikt.
Dit is een snelle manier voor een lekkere MonChou taartje! je kan het zelf afwerken op je eigen manier.
en je kan zelf de bodems ook maken maar hier had ik geen tijd voor. 🙂