Ingrediënten
- 175 gram volkoren biscuit of bastogne koek
150 gram roomboter
200 gram MonChou (ligt in de koeling bij de kaas)
125 gram witte basterdsuiker
250 ml slagroom gekoeld
1 zakje vanillesuiker
1 zakje klopfix
1 blik kersen/aardbeien (vers mag natuurlijk ook)
Werkwijze
Stap1
Boter smelten op laag vuur in een pannetje.
Koekjes in de mixer (of met de hand)en bij de gesmolten boter voegen.
goed doorroeren en even wegzetten dit wordt je bodem.
slagroom, vanille suiker, klopfix stevig klopppen.
MonChou en basterdsuiker kloppen.
slagroom en MonChou bijelkaar doen.
de koekjes bodem in een vorm doen (taartvorm, ik doe het in een silicone muffin vorm dan krijg je aparte gebakjes staat zo leuk.)
het slagroom MonChou mengsel over de bodem strijken.
3 uur in de koelkast.
bij het opdienen pas het fruit erop doen, anders wordt het een kleffe boel.
smullen maar dames.