Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Monchou bladerdeegjes

Monchou bladerdeegjes

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Laat de bladerdeegjes ontdooien . doe de MonChou en de suiker in een kom en roer die goed door elkaar . verwarm de oven op 200 to 250 graden.verdeel de plakjes bladerdeeg in twee  schep 1 theelepen MonChou in de bladerdeeg en smeer dat uit plak dan de bladerdeeg goed dicht met en  een vork  zet de bladerdeegjes in een bakplaat en smeer er het ei over voor een mooie goud bruine kleur. zet ze in de oven  10 tot 20 minuten .haal de bladerdeegjes uit de oven en zet ze in een bord  smeer dan met een eetlepel honing over de bladerdeegjes en versier dan de bladerdeegjes met de amandelshijfjes.

SMAKELIJK ETEN.

De bladerdeegjes zijn lekker luchtig en het is een lekker klein hapje en ze zijn ook geschikt voor kinderen.

Mobiele versie afsluiten