Ingrediënten
- - 500 gr meel
- olijfolie
- zout
- gist
- lauw melk
- tomaten saus
- tonijn
- gamba's
- geraspte kaas
- zwarte olijven
- oregano
- ui klein gesneden.
Werkwijze
Stap1
Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ondertussen ga je de champignons bakken en uitjes klein snijden ook bakken en apart zetten..
Tonijn uit laten lekker en gamba pellen en ff tjes laten bakken. Olijf doe je halverer..
Voor de saus pak je zon pakje saus doe je in een pan en 2 potjes tomaten puree erbij en wat oregano erin..
Dan ga je de deeg pakken en 3 bollen van maken en een bol rol je goed uit en haal je met cola glas rondjes eruit zo en leg je op de bakplaat als je die vol hebt gemaakt dan prik je er met een vork in en doe je ze ff bakken zon 15 min op 150 gr.
Als ze eruit zijn besmeer je ze met tomaten saus en doe je wat uitjes erop dan stukje champignons erop en dan tonijn of gamba als laatste de olijf wat oregano erop doen en dan de kaas zo doe je ze allemaal en dan doe je in oven tot de kaas goed gesmolten is, dan zijn ze klaar.
bassa7ha zijn echt lekker.