Ingrediënten
- Deeg maak je van:
- 200 gr bloem
- 1,5 theelepel gist
- wat droge oregano en wat droge basilicum
- zout
- eetlepel olijfolie
- melk
Topping
- Tomatenconcentraat
- wat olijfolie en oregano
Aan je de keus:
Tonijn, champignons, ui, paprika, courgette, kaas, mozzarella, gehakt, zeevruchten, geraspte kaas
Werkwijze
Stap1
Bloem, 1, 5 theelepel gist, wat droge oregano, wat droge basilicum, zout en eetlepel olijfolie kneden met lauwe melk en een uurtje laten rijzen, nadien uitrollen en rondjes snijden met een glas of soepkom.
Topping
Tomatenconcentraat gemengd met wat olijfolie en oregano, dit smeer je op de pizzaatjes en daarna aan jou de keuze:
Tonijn, champignons, ui, paprika, courgette, kaas, mozzarella, gehakt, zeevruchten, geraspte kaas, .......