Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Mini hartige taartjes

Mini hartige taartjes

Mini hartige taartjes, Leuk tijdens de ramadan, daarbuiten kun je ook 1 grote taart maken.

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Ontdooi het bladerdeeg.

Bak de prei en de champignons licht aan. Laat afkoelen.

Meng alle ingrediënten met elkaar (ik zou de doperwten op het laatst doen, want anders zijn ze prut door het mengen) en voeg de prei en champignons toe. Voeg wat zout en peper toe.

Rol het bladerdeeg wat uit en bekleed de vormpjes of vorm (ik gebruikte 12 muffinvormpjes en met de rest heb ik een kleine quiche gemaakt).

Vul de vormpjes met het mengsel en laat het op 225 graden tussen de 20 - 30 minuten in de oven. Kijk of het gaar is van binnen met een prikker en of het bladerdeeg een mooi kleurtje heeft.

Helaas mijn dig. camera is kadoek… Fotovan : wateeteef 

Mobiele versie afsluiten