Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Mini bladerdeeg hapjes met kip

Mini bladerdeeg hapjes met kip

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Snijd de kipfilet in grove stukken en mix het in de keuken machine tot gehakt, dan snijd de ui en paprika in kleine stukjes.

Doe wat olie in een pan en bak de ui en paprika, voeg kort daarna het kipgehakt toe en rul het met een vork ( fijn pletten tot kleine stukjes) Voeg alle kruiden toe en roer alles door elkaar ook de knoflook, snijd een paar takjes peterselie en doe die erbij.

Ondertussen het bladerdeeg uit de vriezer, laat het een beetje ontdooien maar niet helemaal, snijd de plakjes door midden en doe wat van het mengel erin en duw het dicht met een vork. Het gaat het makkelijkst als je eerst alle kanten dichtmaakt op 1 na en dan de vulling erin doet en dan de laatste kant dicht maakt met een vork.

Lekker bij de Harira!! wasalaam

Mobiele versie afsluiten