Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Mijn versie van de brownie

Mijn versie van de brownie

Mijn versie van de Brownie, het recept is precies hetzelfde alleen ik heb de taart iets anders gemaakt!

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Smelt de boter met de choco au bain marie als het gesmolten is goed roeren zodat het een geheel wordt.

Laat dit even afkoelen.

Klop dan de eieren met de suiker en de halve theelepel zout op, vermeng dan het chocomengsel door dit eimengsel .

Vouw dan de gezeefde bakpoeder erdoorheen.

Giet dit in een ingevette en bebloemde bakvorm.

Verdeel de noten eroverheen ( ze zakken vanzelf naar beneden)

Doe dit dan 35 a 40 min in een voorverwarmde oven op 175C

Laat de brownie dan een uur afkoelen in de vorm!!!!!!!!!!!!!

Maak intussen het beslag door de choco te smelten en de slagroom erdoorheen de mengen.

Als de brownie is afgekoeld giet je het glazuur eroverheen en je hebt een superchoco brownie

Mobiele versie afsluiten