Mhensha met kip
2005-10-29- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- Deeg:
Water
Zout
Meel
Vulling:
Kip
Prei
Ui
Paprika
Kruiden
Hete peper
Boter
Bakpoeder
Olijfolie
Werkwijze
Stap1
Het deeg moet je op de wijze van mefrok maken. Laten rusten, en bolletjes van vormen.
Kip met kruiden laten koken, in een koekepan de ui en prei fruiten, kruiden erover. alles door elkaar roeren. Smelt de boter, doe er olijfolie, en een theelepel bakpoeder, dit door elkaar roeren.
Elke bol uitrollen met je hand, en dan de vulling horizontaal erop leggen, het deeg oprollen. Elke keer goed besprenkelen met de botermengsel. En dan in de oven afbakken.
Eet smakelijk!
Gemiddelde waardering
(3.4 / 5)
10 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door saadia29 aan 30-10-2005
Ziet er echt lekker uit, graag het recept.
Geplaatst door ellouisa aan 01-11-2005
zien er heel lekker uit!
Geplaatst door Nacira aan 01-11-2005
Hier is het recept dan, erg lekker, veel lekkerder dan filiodeeg!
Geplaatst door atiya aan 22-09-2006
salam alaykom
hoe maak je he deeg
groten
Geplaatst door lela*karima aan 30-09-2006
hmmm dat gaa k vanaaf ff uitproberen:) dankU voor dit resept ziet er lekker uit:)
Geplaatst door Zilla aan 03-11-2006
Het lijkt me heerlijk. Ik wil het gaan maken maar wat bedoel je met het deeg maken op de wijze van mefrok? En wat zijn de hoeveelheden van het meel, water en zout?? Alvast bedankt!
Geplaatst door oujdia24 aan 24-09-2009
ziet er echt lekker uit