Marokkaanse tonijnsalade
2008-10-05- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 20m
Ingrediënten
- 2 gepelde tomaten (onderdompelen in kokend water en het velletje er af halen), in kleine stukjes gesneden
3 middelgrote, vastkokende aardappelen, geschild en gekookt in water met wat zout; in blokjes gesneden
1 blikje tonijn in olie, uitgelekt en in stukjes
een beetje fijngehakte platte peterselie
een vinaigrette, gemaakt van olijfolie, azijn, zout en peper
zwarte olijven.
Werkwijze
Stap1
Doe alle hier bovenstaande ingredienten in een kom, schep voorzichtig door elkaar.
Zet in de koelkast tot de salade goed koud is.
Decoreer met de zwarte olijven.
Gemiddelde waardering
(4 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Ja -
Dieet
Ja -
Gluten
Ja -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door firdausnoor aan 29-11-2008
lijkt me lekker en eenvoudig ik ga het insjhallah uitproberen ,en je kan er wat groente bij doen hmmm lijkt me een goed idee.dankjewel schat