Marokkaanse salade, lekkere maaltijd, ideaal voor bezoek. Je kunt het een dag van tevoren maken en in de koelkast bewaren
Ingrediënten
- - 1 1/2 kilo aardappels
- 1 bakje eiersalade
- 1 bakje tonijnsalade
- 1 bakje krabsalade
- 1 bakje garnalensalade
- surumisticks 1 pakje
- 5 hardgekookte eieren
- blikje mais
- augurken
- tomaten en komkommer
- slasaus
- peper en zout
PS: Ik heb de salades bij de lidl, zijn goedkoop daar. Maar je kunt natuurlijk ook die van de albertheijn gebruiken.
Werkwijze
Stap1
Kook de aardappels, stamp ze met een aardappelstamper fijn.
Doe in een grote kom alle bakjes salade. snij de surumisticks (hou wat apart voor de garnering), augurkjes en 3 eieren in kleine stukjes, doe dit in de kom bij de salade, doe ook wat van de mais erbij, hou wat apart voor de garnering. meng dit alles goed met elkaar. Doe hier de aardappels bij. Meng dit heel goed door elkaar. Proef even, je merkt zelf wanneer die goed is. Zo niet dan doe je er zout, peper en slasaus bij.
Doe dit alles op een groot bord. strijk het glad en garneer het met de rest van de eieren, schijfjes komkommer, tomaten, augurkjes, olijven je kunt het ook garneren met gerookte zalm als je daarvan houd.