Marokkaanse roerbakschotel
2014-09-01- Keuken: Marokkaanse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 5m
Ingrediënten
- Ingredienten voor 2 personen:
- 250 gr biefstuk, kalfsvlees of lamsvlees in reepjes
- Half bakje champignons, in plakjes
- Halve rode paprika, in blokjes
- 500 gr verse krieltjes, gehalveerd
- 1 teentje knoflook of een 1/2 tl knoflookpoeder
- Zout en peper
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl kurkuma
- 1/2 tl komijn
- Verse koriander en peterselie naar smaak, gehakt
- Olijfolie
Werkwijze
Stap1
Bak de reepjes vlees in olie goudbruin. Voeg de champignons en paprika toe en dan de kruiden. Kook ondertussen de halve krieltjes (met schil) beetgaar in water met wat zout. Giet ze af en voeg bij het vleesmengsel. Roerbak even goed mee en laat nog 10 minuten met de deksel op de pan gaar worden.
Gemiddelde waardering
(2.5 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend