Marokkaanse Kalfsspiesjes met zelfgemaakte patatjes

2009-07-26
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 groot uitje
    - kalfsvlees
    - marokkaanse kruiden
    - saffraan
    - verse koriander
    - zonnebloemolie
    - wat zout

Werkwijze

Stap1

mix alles door elkaar (ook het fijngesneden uitje) en laat dan de marinade overdekt in de koelkast staan (ik maak het in de ochtend en gebruik het rond 4/5 uur) bak het daarna op de barbeque.

De patatjes zijn gewoon het standaard recept van hoe je verse patatjes moet maken:)

je oog is je weegschaal

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (14)

  1. Geplaatst door koken20 aan 27-07-2009

    waneer komt het recept??

  2. Geplaatst door sadiye aan 27-07-2009

    waar blijft het recept 😀

  3. Geplaatst door PrincessChida aan 28-07-2009

    Die stond er al voor jij een reactie plaatste sadiye :p

  4. Geplaatst door sadiye aan 29-07-2009

    je oog is je weegschaal hahahahahahah 😀

  5. Geplaatst door sadiye aan 29-07-2009

    ik had het niet gezien het stond er niet op toen ik die reactie stuurde hoor princesje chida 26 juli heb je het geplaatst zie ik,kijk koken20 heeft ook een reactie op 27 juli gestuurd dus die recept stond er blijkbaar nog niet op anders had zei het ook gezien toch 😛

  6. Geplaatst door PrincessChida aan 29-07-2009

    Ik had het vlak na haar reactie er op gezet:p

  7. Geplaatst door sadiye aan 29-07-2009

    nou meid ik ga er niet meer over discuseren ok

  8. Geplaatst door sadiye aan 31-07-2009

    😀 chida ik heb echt trek gekregen nou in dit.Ik ben al dik geworden hahahahaha

  9. Geplaatst door PrincessChida aan 31-07-2009

    hahahah xD Ze zijn echt heerlijk :p En op de barbeque is het niet zo vet he als in de pan of de oven! 🙂

  10. Geplaatst door sadiye aan 31-07-2009

    ja lekker gezond jammie jammie 😀

  11. Geplaatst door koken20 aan 03-08-2009

    bedankt voor het recpt ga het straks maken inschAllah

  12. Geplaatst door Lerenkoken aan 10-09-2009

    Welke kruiden zijn ”Marokkaanse kruiden”? Of is dit kant en klare zak bij de slager?

  13. Geplaatst door PrincessChida aan 16-09-2009

    Ehm da’s een mengsel van verschillende kruiden die je bij een Marokkaans winkeltje kan halen 🙂

  14. Geplaatst door koken20 aan 15-11-2010

    ej,waarom zijn al je recepten weg wat jammar 🙁 ik vond ze nou zo goed

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.