Marokkaanse ijstaart fruitsalade
2019-09-23- Keuken: Marokkaanse
- Gang:Dessert
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Bereidingstijd : 10m
- Klaar in : 15m
Marokkaanse Ijstaart fruitsalade is een hele mooie presentatie voor je gasten of gewoon voor jezelf natuurlijk. Het ziet er heel ingewikkeld uit maar is best makkelijk om te bereiden.
Ingrediënten
- - kant-en-klare ijstaart
- - sinaasappels, in dunne schijfjes gesneden
- - druiven
- - meloen, in kwart gesneden en dan in dunne schuiven
- - appels, in kwart gesneden en dan in dunne schuiven
- - aardbeien
- - kiwi´s
- - Citroensap
Werkwijze
Stap1
Zorg ervoor dat je alles van te voren hebt gesneden en klaar ligt. Begin eerst met het doceren van de borden met fruit en hou in het midden voldoende ruimte voor de ijstaart. Op het moment dat je het gaat serveren leg je de ijstaart in het midden.
!! Appels kunnen bruin kleuren als ze te lang blijven staan, dus besprenkel ze met met wat citroensap.
!! Bewaar de gesneden fruit in de koelkast, zodat ze mooi blijven.
Gemiddelde waardering
(3.9 / 5)
10 keer beoordeeld