Marokkaanse ijstaart fruitsalade

2019-09-23
  • Bereidingstijd : 10m
  • Klaar in : 15m
Beoordeel dit recept:

Marokkaanse Ijstaart fruitsalade is een hele mooie presentatie voor je gasten of gewoon voor jezelf natuurlijk. Het ziet er heel ingewikkeld uit maar is best makkelijk om te bereiden.

Ingrediënten

  • - kant-en-klare ijstaart
  • - sinaasappels, in dunne schijfjes gesneden
  • - druiven
  • - meloen, in kwart gesneden en dan in dunne schuiven
  • - appels, in kwart gesneden en dan in dunne schuiven
  • - aardbeien
  • - kiwi´s
  • - Citroensap

Werkwijze

Stap1

Zorg ervoor dat je alles van te voren hebt gesneden en klaar ligt. Begin eerst met het doceren van de borden met fruit en hou in het midden voldoende ruimte voor de ijstaart. Op het moment dat je het gaat serveren leg je de ijstaart in het midden.

!! Appels kunnen bruin kleuren als ze te lang blijven staan, dus besprenkel ze met met wat citroensap.

!! Bewaar de gesneden fruit in de koelkast, zodat ze mooi blijven.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.9 / 5)

3.9 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse kefta tajine met gehaktballetjes, tomatensaus en olijven, geserveerd in een traditionele tajine.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven

  • Marokkaanse Kip Tajine met ingemaakte citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.