Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Marokkaanse gekruide roerbakschotel

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Lekkere verse Marokkaanse gekruide roerbakschotel!

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Maak de marinade: hak de koriander en knoflook fijn en meng dit samen met de komijn en het chilipoeder. Voeg naar smaak fijngeraspte citroenschil en zout en peper toe. Schep de roerbakreepjes samen met 2 eetlepels olijfolie door de marinade en laat dit ca. 5 min intrekken.

Maak de paprika en de courgette schoon en snijd samen met de ui in stukjes.

Verhit een wok of koekenpan (zonder olie) en bak hierin de roerbakreepjes goudbruin. Voeg vervolgens de courgette-, ui- en paprikastukjes toe en roerbak het geheel ca. 5 min.

Bereid ondertussen de couscous.

Serveer het roerbakmengsel op de couscous. Eet smakelijk!

Eet smakelijk!

Mobiele versie afsluiten