Makkelijkste bananencake ever…

2005-10-20
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Men neme;
    - 1 pak cakemeel alle benodigde ingrediënten (staat op het pak).
    - 2 rijpe bananen
    - wat hagelslag

Werkwijze

Stap1

Maak het cakemeel zoals op het pak staat, pureer de bananen en gooi ze erbij. Garneer met wat hagelslag en huppa afbakken die handel.

Succes verzekerd!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door Rzinia aan 20-10-2005

    hmmm klinkt heeeeeeeeeeel makkelijk ja

  2. Geplaatst door Sadia aan 28-09-2008

    Als je voor het bakken gaat garneren met hagelslag en daarna gaat bakken. Is de hagelslag toch gesmolten. Is dat ook de bedoeling? En kan ik deze cake ook in tulbandvorm doen?

Plaats een reactie

  • Facebook reacties
  • Site reacties (2)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.