Makkelijke rijsttaart

2013-03-11
  • Porties : 5
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 rol bladerdeeg
    - 2 blikken dessertrijst ( bosto)
    - 2 eieren
    - 50 gr suiker
    - 50 gr meel
    - 2 vanillesuiker
    - je kan op de bodem ook nog schijfjes appel of perzik leggen.

Werkwijze

Stap1

De rijst, eigelen, suiker, meel en vanillesuiker samen mengen.

Eiwitten opkloppen en toevoegen.

Je bakblik bedekken met het bladerdeeg en hierop schijfjes appel of perzik en daarop je rijstmengsel.

Bakken op 180 graden gedurende 40 min.

Is echt een makkelijke en lekkere rijsttaart.

Na afkoelen bestrooien met poedersuiker.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3 / 5)

3 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.