Ingrediënten
- 1 ei
125 gr suiker
1 zakje vanillesuiker
125 gr boter
225 gr maizena
Halve pot witte chocoladepasta
Have pot bruine chocoladepasta
4 el olie
Cornflakes (gemalen)
Kokos
GEEN BAKPOEDER TOEVOEGEN DAN SMELTEN ZE IN DE OVEN!!
Werkwijze
Stap1
Meng ei, suiker, vanillesuiker, boter en maizena tot een zacht deeg dat niet meer aan je handen plakt. Maak bolletjes ter grootte van een olijf en leg ze op en bakplaat met bakpapier. Bak ze ongeveer 20 minuten op 180 graden en laat afkoelen. Ondertussen de chocopasta smelten met ieder 2 el olie. De cornflakes fijnmaken en in een mengbeker doen en ook de kokos in een mengbeker doen. Als de koekjes afgekoeld zijn dompel je ze met een vork in de gesmolten bruine choco en dan in de gemalen cornflakes. Bij de witte doe je ze in de kokos. Op laten stijven in de koelkast.