Maizaina koekjes

2011-08-15
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 5m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 250 gr boter
    halve soepkom suiker
    4 eidooiers
    1 vanillesuiker
    half zakje bakpoeder
    maizena (2 pakken ongeveer)
    cornflakes- gemalen
    koffiewafels-Gemalen
    Chocolade

Werkwijze

Stap1

De boter, dooiers en de suiker met een mixer kloppen. Maizena en de bakpoeder boven het mengsel zeeven, vervolgens kneden tot een soepel deegje. Let op! de maizena beetje bij beetje toevoegen en op gevoel kneden het deeg mag niet te hard zijn.
kleine bolletjes maken zie foto.
in de oven op 200 graden de koekjes bakken, de koekjes moeten licht van kleur zijn.
de chocolade au bain-marie smelten, voeg wat zonnebloemolie toe aan de chocolade. (dat smelt beter)

koekjes erin dompelen, dan door de gemalen cornflakes en koffiewafels halen. en klaar

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.4 / 5)

3.4 5 26
Beoordeel dit recept

26 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.