Ingrediënten
- Mangosalsa
Schil 1 mango en snijd deze in hele kleine blokjes
Hak 4 teentjes knoflook met wat zout fijn
Verwijder de pitjes uit een rode peper en snijd deze fijn
F
ruit de knoflook en de peper 2 minuten in wat olie.
Meng 4 bolletjes gember, 2 el gembersiroop en het gebakken knoflook-pepermengsel door de mango.
Laat dit minstens 1 uur staan.
Lekker bij kipfilet.
Werkwijze
Stap1
Mangosalsa
Schil 1 mango en snijd deze in hele kleine blokjes
Hak 4 teentjes knoflook met wat zout fijn
Verwijder de pitjes uit een rode peper en snijd deze fijn
Fruit de knoflook en de peper 2 minuten in wat olie.
Meng 4 bolletjes gember, 2 el gembersiroop en het gebakken knoflook-pepermengsel door de mango.
Laat dit minstens 1 uur staan.
Lekker bij kipfilet.