Magosalsa

2008-10-07
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • Mangosalsa
    Schil 1 mango en snijd deze in hele kleine blokjes
    Hak 4 teentjes knoflook met wat zout fijn
    Verwijder de pitjes uit een rode peper en snijd deze fijn
    F
    ruit de knoflook en de peper 2 minuten in wat olie.
    Meng 4 bolletjes gember, 2 el gembersiroop en het gebakken knoflook-pepermengsel door de mango.
    Laat dit minstens 1 uur staan.
    Lekker bij kipfilet.

Werkwijze

Stap1

Mangosalsa

Schil 1 mango en snijd deze in hele kleine blokjes
Hak 4 teentjes knoflook met wat zout fijn
Verwijder de pitjes uit een rode peper en snijd deze fijn
Fruit de knoflook en de peper 2 minuten in wat olie.
Meng 4 bolletjes gember, 2 el gembersiroop en het gebakken knoflook-pepermengsel door de mango.
Laat dit minstens 1 uur staan.

Lekker bij kipfilet.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Roomsaus - Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

    Roomsaus – Zo maak je zelf heel makkelijk je eigen roomsaus

  • Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

    Kip madras koken zonder pakjes en zakjes

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Gembersaus

  • Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

    Koriander pesto

  • Tonijnpizza

    Tonijnpizza

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door sara38 aan 07-10-2008

    ik vindt het te ingewikelt ja toch

  2. Geplaatst door monique8219 aan 08-10-2008

    helemaal niet.gooi alle ingredienten in de keukenmachine of in het bakje van de staafmixer. even laten mixen en klaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.