Mafrouk – msemen
2008-07-08- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- - 1 kommetje griesmeel (Smid)
- - 2 kommetjes Bloem (Meel)
- - ong. 1 kommetje lauwwater (doe het op gevoel)
- - 1 theelepeltje Zout
Werkwijze
Stap1
Als eerste de griesmeel goed vochtig maken moet een soort van papje worden, daarna meel erbij goed kneden, beetje bij beetje water toevoegen moet een zachte deeg worden na het goed kneden.
Bolletjes vormen en elke bolletje met olie vetten en in huishoudfolie of plastic afdekken mag geen lucht bij.
Na 25 min kun je elke bolletje afwerken en vouwen.
En dan afbakken in een pannetje of pizzapan...
Gemiddelde waardering
(2.6 / 5)
9 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door firdausnoor aan 29-11-2008
dzjakallahoe gairan ,eindekijk want ik ben niet zo goed met mat bekers milien decci ulahi, maar alhamd
Geplaatst door Druifje aan 30-11-2008
Graag gedaan!
Geplaatst door moslima1997 aan 05-04-2009
zo tezien bij jij een rifie wij zeggen mefrouk
Geplaatst door Juffie aan 21-01-2010
Wij zeggen rghayef