Mafrouk – msemen

2008-07-08
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 1 kommetje griesmeel (Smid)
  • - 2 kommetjes Bloem (Meel)
  • - ong. 1 kommetje lauwwater (doe het op gevoel)
  • - 1 theelepeltje Zout

Werkwijze

Stap1

Als eerste de griesmeel goed vochtig maken moet een soort van papje worden, daarna meel erbij goed kneden, beetje bij beetje water toevoegen moet een zachte deeg worden na het goed kneden.

Bolletjes vormen en elke bolletje met olie vetten en in huishoudfolie of plastic afdekken mag geen lucht bij.

Na 25 min kun je elke bolletje afwerken en vouwen.

En dan afbakken in een pannetje of pizzapan...

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2.6 / 5)

2.6 5 9
Beoordeel dit recept

9 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door firdausnoor aan 29-11-2008

    dzjakallahoe gairan ,eindekijk want ik ben niet zo goed met mat bekers milien decci ulahi, maar alhamd

  2. Geplaatst door Druifje aan 30-11-2008

    Graag gedaan!

  3. Geplaatst door moslima1997 aan 05-04-2009

    zo tezien bij jij een rifie wij zeggen mefrouk

  4. Geplaatst door Juffie aan 21-01-2010

    Wij zeggen rghayef

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.