Ingrediënten
- ui
- Macaroni
- Rivierkreeftjes
- Basilicum
- champignons
- Mascarpone
- sambal
- Tomatenpuree
- Italiaanse macaronikruiden (van Knorr)
- Geraspte kaas
Werkwijze
Stap1
Snijd de ui in blikjes en fruit dit een wok of pan met olijfolie. Maak een sausje van de macaronikruiden, tomatenpuree, sambal en kokend water. Voeg dit toe bij de ui. Een beetje peper en zout toevoegen.
De gesneden champignons in een klontje boter apart in een koekenpan. Voeg eventueel een eetlepel mascarpone toe voor een romige smaak.
Vervolgens voeg je de champignons en de rivierkreeftjes bij de tomatenmengsel. En strooi er basilicum overheen (dit kan je ook weg laten als je het niet lekker vindt)
De gekookte macaroni toevoegen en alles goed roeren, strooi er geraspte (Parmezaanse) kaas over voor het serveren.
Eet smakelijk!!