Vegetarisch linzenschotel met paprika en Marokkaans brood
2005-10-05- Keuken: Marokkaanse, Mediteraanse
- Gang:Hoofdgerecht
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 4
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- - 2 rode uien
- - 2 teentjes knoflook
- - 1 kleine winterwortel
- - 3 eetlepels olijfolie
- - 2 blikjes gekookte linzen (a 400 g)
- - 2 potten peperonata (a 190 g)
- - 100 g gemalen pittige kaas (bijv. grana padano)
- - 1 marokkaans (brood)
Werkwijze
Stap1
Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. In braadpan ui, knoflook en wortel in olijfolie fruiten.
Linzen laten uitlekken.
Linzen en paprika toevoegen en schotel door en door verwarmen. Schotel met kaas garneren en met Marokkaans brood serveren.
Gemiddelde waardering
(3.6 / 5)
5 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Energie
435 kcal -
koolhydraten
48 g -
Eiwitten
24 g -
vet
16 g -
verzadigd vet
0 g
Geplaatst door culimam aan 07-02-2006
Dit lijkt me erg lekker. Ga het zeker proberen.
Geplaatst door mila9 aan 30-03-2006
sorry hoor maar wat is peperonata ??
Geplaatst door OumAbdullah aan 21-04-2009
Klinkt heerlijk
Geplaatst door sadiye aan 23-04-2009
wat zijn linzen?
Geplaatst door sadiye aan 23-04-2009
sorry peperonate bedoel ik