Linzen soeppie

2005-12-15
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • kopje linzen
    1/2 kg aardappelen in stukjes
    1-2 wortels in stukjes
    1 ui, gesnipperd
    1 stengel bleekselderij in stukjes
    scheutje olie
    1 theelepel paprikapoeder
    1 theelepel zwarte peper
    1 maggiblokje
    1 kippenbouillonblokje

Werkwijze

Stap1

olie in de pan met het uitje en de kruiden, even laten aanbakken en water erbij gooien, de aardappelen/wortel/ selderij en linzen in de pan en laten koken voor 30 - 45 minuten.

snel en erg voedzaam (ijzer in die linzen), weinig vet

vegatarisch gerecht, ik vind het lekker met bruin marokkaans brood en boter..

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(1.5 / 5)

1.5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harira soep

    Traditionele Marokkaanse Harira soep

  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • shorba - soep

    Shorba – soep

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.