Lemluza walnoten

2007-06-16
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten


  • 1 kilo walnoten
    4 eieren
    1 bakpoeder
    1 vanillesuiker
    1 el honing
    geraspte schil van 1 citroen
    poedersuiker om in te wentelen

Werkwijze

Stap1

Walnoten heel fijn malen, daar dan de rest van de ingredienten bij doen dan vorm je bolletjes ongeveer te grootte van een walnoot. Deze rol je dan door de poedersuiker de oven doe je op 175 graden de bakplaat met bakpapier bedekken daar leg je dan de koekjes op. Dan doe je ze in de oven voor ongeveer 10 minuten.

Als ze gaar zijn moeten ze er nog wel een beetje bleek uitzien.

in dit recept hoort geen meel voor het geval dat iemand denkt dat ik dat vergeten ben op te schrijven nou assalam alleikum iedereen

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse kefta tajine met gehaktballetjes, tomatensaus en olijven, geserveerd in een traditionele tajine.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven

  • Marokkaanse Kip Tajine met ingemaakte citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door kadilin aan 22-12-2007

    lijkt me inderdaad lekker, kan je ze ook maken amandelen of andere noten?

  2. Geplaatst door sadiye aan 26-08-2010

    mm lekker

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.