Lella couzina

2008-06-06
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 pak eierkoeken ,
    150 gr kokos ,
    2 bekertjes slagroom van 200 mill.

Werkwijze

Stap1

Doe de slagroom in een diep bord en dompel de eierkoeken 1 voor 1 in de slagroom en plak twee eierkoeken aan elkaar en haal het vervolgens door de kokos . Als je alle eierkoeken hebt gehad, deel je ze door de helft en legt het in een bord, anders zijn ze te groot.

Je laat de slagroom een paar uur intrekken voordat je het opeet.

Smakelijk eten dames.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Recept categorie:
Ingrediënten: , , ,
Gerelateerde recepten:
  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door zonnetje2009 aan 09-01-2009

    wat vreemd..

  2. Geplaatst door lella couzina aan 18-03-2009

    ha hoezo vreemd…leg uit zuster.

  3. Geplaatst door sadiye aan 20-03-2009

    hoe heet deze recept?

  4. Geplaatst door lella couzina aan 23-04-2009

    dit recept heet : zachte maantjes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.