Ingrediënten
- - Italiaanse kruiden ( basilicum, oregano)
- peper, zout
- lasagnebladen (voorgekookt van het merk Barilla)
Bechamelsaus:
- 150 gr boter
- 2 eetlepels bloem
- 300 ml melk
- geraspte kaas
Werkwijze
Stap1
Bak het gehakt rul in olijfolie. Snijd de groenten fijn en voeg toe, laat alles gaar worden met het deksel op de pan, de groenten kruiden met peper en zout.
Voeg daarna de pastasaus toe en laat 5 min verder sudderen. Voeg op het laatst de basilicum en oregano toe.
Bechamelsaus:
de boter laten smelten in een pan, voeg de bloem toe ( al roerend) en daarna de melk alsook roerend, kruiden met peper en zout.
Neem een lasagneschaal en giet eerst wat bechamelsaus in de bodem, bedekken met lasagnebladen.
Daarna een laagje bolognesesaus, weer een laagje bechamelsaus en daarna lasagnebladen.
Herhaal dit 2 maal.
Op de bovenste lasagnebladen de rest van de bechamelsaus en daarop de geraspte kaas.
20 min in een voorverwarmde oven (200 C).
De lasagne 10 min laten rusten en daarna aansnijden.
Smakelijk.