Ingrediënten
- half kl gehakt,
1 grote ui,
3 paprika,
1 look,
minder dan halve courgette,
1 wortel,
peper,
zout,
beetje raselganoet (hoef niet),
1 vol etlp tomatenpuree,
1 pot saus voor bolognaise,
gruyère kaas,
1 fles room van 125lt (niet in het karton, wordt in een fles verkocht)
Werkwijze
Stap1
SAUS:
alle groenten klein snijden.
ui bakken in olie dan gehakt bij doen en bakken.
de groeten bij doen en tomatenpuree, kruiden enzo...
dan 1glas warm water bijdoen deksel op en laten koken.
als de saus klaar is, bolognaise saus bijdoen en 5min doorkoken.
Dan de lasagne bladeren voorkoken met beetje olie in water (tot ze beetje zacht zijn)
Dan doe je in een schaal beetje gehaktsaus in, gruyère kaas, dan bladeren dan weer gehaktsaus, kaas, bladeren, zo kun je 3of 4keer doen en op het laatste doe blad, gehaktsaus, kaas en op de kaas room gieten en aliminum papier erop en in de oven, als de bladeren goed zacht geworden zijn aliminium papier af doen en laten bruin worden
3/4 vd room gieten